Proje Ofisi

Jean Monnet Burs Programı'na Başvurular Başladı

Jean Monnet Burs Programının 2018-2019 akademik yılına ilişkin başvurular 25 Aralık 2017 tarihinde başlamıştır. Başvurular 23 Şubat 2018  tarihinde sona erecektir. Jean Monnet Burs Programı Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik çerçevesinde AB, müktesabatına ilişkin alanlarda uzmanlaşmış kişi sayısını arttırarak bu alanda ihtiyaç duyulan idari kapasitenin oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

2018-2019 akademik yılında 180 kişiye burs verilmesi planlanmaktadır. AB müktesabatı konusunda uzmanlaşmak isteyen herkese açık olan Jean Monnet Burs Programına ;

• Kamu çalışanları (Kamu tüzel kişiliğini haiz meslek kuruluşları, odalar, yerel yönetimler, kalkınma ajansları vb. kuruluşlarda çalışanlar dahil)
  • Özel sektör çalışanları (Sivil toplum kuruluşlarında, yerleşik yabancı misyonlarda vb. çalışanlar dahil)
  • Üniversitelerin akademik veya idari personeli
  • Üniversitelerin lisans düzeyinde son sınıf veya lisansüstü (yüksek lisans veya doktora öğrencileri)

Başvuruda bulunabilir.

Detaylı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 24.01.2018 - 13:31:36