Proje Ofisi

Proje Ofisi, Hibe Programları Konularında Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirdi

Nişantaşı Üniversitesi Proje Ofisi, 22 - 26 Aralık 2017 tarihlerinde, proje döngüsü yönetimi ve ulusal - uluslararası hibe programları konuları hakkında bilgilendirme eğitimi düzenledi. Eğitimler, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Sanat Tasarım Fakültesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümlerinden akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan bilgilendirme toplantılarında proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı, program teklif çağrıları, projelerin başarısını etkileyen faktörler, projenin özellikleri, projelerin doğrulama kaynakları ve faaliyetlerin planlanması konuları ele alındı. Eğitimlerde ayrıca Türkiye ve Avrupa Birliği hibe programları da paylaşıldı. İlgilenen akademisyenlere, üniversite adına başvuru yapılabilecek programlar tanıtılırken, başvuru sürecinde izlemesi gereken süreç hakkında detaylı bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 03.01.2018 - 08:44:18