Proje Ofisi

Projelerinizi Bekliyoruz!

Nişantaşı Üniversitesi bünyesinde bulunan Bilimsel Projeler Koordinasyon Ofisi olarak öncelikle misyonumuz, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz arasında proje geliştirme kültürünü yaygınlaştırarak üniversitemizi başarı endekslerinde üst sıralara taşımaktır.

Bu amaç doğrultusunda Proje Ofisimizin başlıca işlevi;

• Ulusal-uluslararası araştırma destek kaynakları ve hibe fonlarını izleyerek araştırmacılara bu konuda gerekli teknik bilgi desteği vermek,
  • Hazırladıkları projelerin her aşamasında hazırlık, başvuru, yönetim, sonlandırma, patent, ticarileşme, idari ve mali süreç desteği sağlamak, üniversitemizin araştırma faaliyetlerini veriler ile izleme, verileri işlemek, raporlamak,
  • Fakültelerimizde öğrenim görmekte olan son sınıf lisans öğrencilerine projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek için lisans öğrenimlerinde yapacakları araştırma projelerine destek fonu verilmesini sağlamaktır.

Proje Ofisimiz ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için proje@nisantasi.edu.tr mail adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 29.12.2017 - 07:36:29